Lifto aikštelių gražinimas

Bene neatsiras kaimynų, kurie nebūtų matę skaitliukų ir komunikacijų skydų, kurie yra padaryti l. prastai. Tai yra iš skardos, kuri visaip lankstosi, sunkiai nusiima, sunkiai užsideda:

Turbūt ir dėl tos priežasties jos yra bjauriai sulankstytos, o kituose aukštuose apskritai jų nėra. Atrodo negražiai.

Kažkurie kaimynai iš kažkurio namo ir kažkurio aukšto pasidarė štai taip:

Iniciatyvūs žmonės sugalvojo kad taip reikia padaryti visuose aukštuose. Žodžiu, kad gražu būtų! Aurimas į forumą parašė taip:

Tęsiant smagų atsinaujinimo procesą mūsų laiptinėse ir nenorint atsilikti nuo šauniųjų 6 aukšto kaimynų, šiandien susitikau su pažįstamu baldininku, kuris paskaičiavo skaitiklių ir TV skydinės durelių kainas.

Taigi:

Vandens skaitiklių durelės su trimis lankstais (identiškos kaip pirmame aukšte, nes aukštesniuose aukštuose berods mažesnės) be montavimo darbų

– 100 Lt/komplektą.

Vandens skaitiklių durelių montavimo darbai su pristatymu, jei montuojamos tik vienas komplektas – 50 Lt/komplektą Kooperuojantis ir užsakinėjant vienu metu keliuose aukštuose montavimo darbus, kaina krenta vidutiniškai po 10 Lt/komplektą už kiekvieną papildomą.

TV skydinės durelių (jei pas ką aukšte sulaužytos) kaina su montavimo darbais, jei užsakinėjamos ir didžiosios skaitiklių durelės – 50 Lt/vnt.

Palyginimui, Mindaugas užklausė meistro, kuris klijavo pirmo aukšto plyteles ir montavo ten dureles, tai gavo pasiūlymą: už skaitiklių dureles su montavimo darbais – 200 Lt/komplektą.

Jei kam įdomu, brūkštelėkit. Kooperuokimės ir pasidarysime pigiau. Po poros savaičių, ~balandžio 11 diena, jei ir neatsiras bendraminčių, darysiu skaitikliu ir TV durelių užsakymą 8 aukšte.

Gamybos terminas:~10 dienų

Tie, kas neskaitot forumo, o norite kad ir jūsų lifto aikštelėje būtų taip pat gražu – parašykite čia į komentarus – duosime Aurimo kontaktus. Nes jis pakoordinuos šį reikaliuką.

Dėmesio!! Atnaujinimas:

Pastebėjau, kad nuo 9 iki 16 aukšto yra mažesnės “vandens skaitiklių durelės”. Paprašiau baldininko perskaičiuoti jų kainą. Tad galutinis pasiūlymas štai toks:

nuo 2 iki 8 aukšto “vandens skaitiklių durelės” su montavimo darbais:

140 Lt/komplektą;

nuo 9 iki 16 aukšto “vandens skaitiklių durelės” su montavimo darbais:

100 Lt/komplektą;

nuo 2 iki 16 aukšto “TV skydinės durelės” su montavimo darbais:  50 Lt/komplektą;

Dideliam mano džiaugsmui, net 7 aukštai per abu namus, pareiškė susidomėjimą pasikeisti “vandens skaitiklių dureles”. Smagu, kad yra kaimynu, kuriems ne vis vien, kaip gyvenama ir kokia aplinka mus supa!

This entry was posted in kolektyvinės iniciatyvos, Remontai and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Lifto aikštelių gražinimas

  1. Pingback: Liftų aikštelių gražinimas (II dalis) | Šeškinės 4 ir 6 namų bendrijos žiniasklaida

  2. Pingback: Gavom spamo iš VE vėl | Šeškinės 4 ir 6 namų bendrijos žiniasklaida

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.