Kandidatas liko kandidatu

Ačiū visiems kaimynams, kurie mane reitingavo praėjusiame Seimo rinkimų pirmajame ture:

Skirmanto Tumelio reitingas Šeškinėje

Skirmanto Tumelio reitingas Šeškinėje. Ačiū, kaimynai!

Nepamirškite ateiti į vienmandatės antrąjį turą! Kviečiu pasirinkti, jūsų nuomone sveikesnio proto kandidatą. Tuos, kuriems abu kandidatai neįdomūs vis vien kviečiu būtinai ateiti į rinkimus ir bent jau padaryti strateginį pasirinkimą: atsiminkime kaip elgiasi viena ar kita partija, kai daromi sprendimai dėl koalicijų.

Taigi, baigėsi gan įdomus periodas mano gyvenime ir dabar reikia grįžti prie mūsų reikalų. O jų yra: priešgaisrinė sistema, vaikų aikštelė[1]

Permečiau akimis forumą, o ten vėl valytoja, vėl laiptinių apšvietimas ir net anti-VAE agitacija[2]. Dėl valytojos lyg ir nusprendėme, kad būtų gerai viešai esantis valymo grafikas, bet deja nepavyko to grafiko suderinti su valytoja. Pabandysiu dar kartą.

Kažką pamiršau? Ai galima dar kartelį pabalsuoti ar norime keisti lemputes laiptinėje į brangesnes ir išsi/įsi-jungiančias. Jei bus pakankamai norinčių, gal bus paskata pasidomėti kiek visas projektas kainuotų ir kada atsipirktų:

___________________________

[1]– ten jau, kaip matome, atrakcionai sudėti, trūksta tik dar kažkokių kosmetinių patvarkymų ir suolelių – aš su savo vyresnėliu jau išbandėme ten esančius atrakcionus – veikia gerai. Apie tuos atrakcionus pakapstysiu dar informacijos internetuose, jei Indrė ar Mindaugas neturės po ranka ir pateiksiu jūsų akims

[2]– įkišiu ir aš čia savo trigrašį: va
This entry was posted in Naujienos, Remontai and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Kandidatas liko kandidatu

  1. Pingback: Parkingo priešgaisrinė | Šeškinės 4 ir 6 namų bendrijos žiniasklaida

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.